lørdag 31. januar 2009

Januars garnslanking

Må som mange andre fortelle litt om januars garnslanking.

Jeg har strikket 2345 meter garn denne måneden. Og siden det er sjal i hovedsak har jeg kommet til 794 gram totalt i januar. Jeg syns jeg har vært måteholden med innkjøp men sluttet regne etter jeg hadde kjøpt inn 900 gram... Fant ut jeg måtte gi bort 170 gram til ei på jobben som jeg ikke regner med.

Heretter skal jeg bare registrere antall meter strikket og gram brukt opp. Og hva jeg kjøper inn får jeg jo se i slutten av året når jeg veier igjen :)

Februar blir også en sjalstrikkemåned tror jeg. Og så skal jeg konse litt om tovede ting i mars :) Samt at jeg har lovet sambo ett skjerf i uminnelig lang tid. En annen ting som jeg drømmer om å lage er russersokker og ikke minst selbuvotter. Jeg tror jeg har nevnt det før at jeg bare ELSKER selbuvotter!!!

Har begynt på en ullbukse til Torben. Dette har jeg også snakket om lenge at jeg ikke tror jeg får til. Jeg tror det blir en bukse - men om den passer han gjenstår å se... :) Er hvertfall ferdig med en Thermis til han med søte fotballknapper på. Skal blogge den når jeg får ladet kamera.

Nå har jeg arbeidshelg og til uka fri onsdag t.o.m søndag. Da skal jeg bli ferdig med swallowtail med perler strikket i Kauni LACE.

1 kommentar:

Anonym sa...

Har sluttet med garnslanking jeg, synes det ble litt mye stress og feil fokus. Velger å bare kose meg med garn og strikking. :o)

Nydelig sjal du hadde strikket i forrige innlegg.