fredag 26. desember 2008

Dag 2 på Tone sitt sjal

Har vel strikket ca 10 timer på sjalet i dag, og nå verker skuldra. Har derfor fortalt Rose Ribbons sjalet at det må si ifra til meg i morgen at det vil slappe av litt. (Og søndag jobber jeg fra 09.00-21.30 så da blir det hvertfall ferie).

Utrolig morsomt å strikke. Og jeg valgte 4.5 mm pinner denne gangen. Og det er nok pinnestørrelsen som er perfekt for Kauni og min strikkefasthet. Gikk litt over til å strikke på mysteriesjalet - 4.0 mm og Addi Lace pinner - MYE bedre å strikke sjal med Addi Lace så jeg må gå til innkjøp av ett par til i 4.5 mm og lengre enn 80 cm som jeg har.

Men... må jo vise fremgangen på Tone sitt sjal (svigerinnen min som jeg har snakket om i tidligere innlegg - hun som strikket så fine selbuvotter til meg)
Er nå ferdig med flower beginning, flower repeat, 2 leaf repeat, 2 flower repeat, 2 leaf repeat, og sist 1 flower repeat. (Totalt 8 rep. og i mønsteret sier det 9. Men jeg grubler på å lage 12 sånn at det blir litt stort og godt).

På julaften ga jeg stefaren min "drop stitch scarf" i Fabel - noe moren min tok siden hun mente mannfolk måtte ha lengre skjerf og skjerfet jeg hadde strikket var perfekt til henne. Så da regner jeg med å begynne på enda ett til søndag på jobben. Er nemlig super jobbstrikking hvis jeg har tid og anledning - kommer helt an på arbeidsdagen :)

4 kommentarer:

frøken ij sa...

tror jeg skal prøve meg på kauni snart jeg også. har en venninne som nok hadde likt et sjal i EQ. sjalet ditt blir nok flott :)

Bittami sa...

Kikker en gang til på sjalet ditt:-)
Såååå nydelig:-)

frøken ij sa...

Strikket et sett med votter og fellesvott i fjor også. Synes det er litt dumt at man ikke kan bruke vottene når man ikke går sammen med kjæresten, så jeg lagde et par til begge to. Da kan de dessuten bestemme selv hvilken side de vil leie på ;)

Når du kan trylle frem slike flott sjal så er nok ikke steget så stort til å begynne å strikke med to farger :) Klarer nok selbumønster om du bare vil.

AnnetteK sa...

Så utrolig lekkert det sjalet kommer til å bli.
Gleder meg til sjalmysteriet. :)