lørdag 23. januar 2010

Par 40 og 41 i 52 pair plunge III

Siden jeg har vært så dårlig på å blogge i det siste må jeg komme med ett røsk nå. Denne gangen er det sokker som står på tapeten (neste gang blir det sjal)

Par nummer 40 er Jaywalker i Magi strømpegarn. Strikket med pinne 2.5mm og forbruk 135 gram.

Jaywalker var faktisk det første mønsteret jeg strikket når jeg begynte strikke sokker. Dette mønsteret var også grunnen til at jeg meldte meg inn i Ravelry. Jeg husker jeg syns det var drepen å strikke - tenkte det var fordi det var ett av de første sokkene med "små" pinner. Men ser nå etter å ha strikket ett par Jaywalkers til at det er selve mønsteret jeg ikke liker. Så om jeg starter ett par til håper jeg noen sier ifra - for jeg skal IKKE strikke dem igjen.
Jeg har også blitt bedt om å lage fingerløse vanter. Ei på jobben frøs sånn på hendene når vi var ute på tur. Jeg sa jeg ikke kom til å strikke korte fingre siden jeg ikke har gjort det før. Det var ikke viktig med verken garn eller farge så valget endte på Viking sportsragg - og mønsteret ble diktet underveis.
La opp 40 masker. Strikket vrangbord og så over på glattstrikk. Strikket 8 masker med kontrasttråd for tommel og videre glattstrikk til jeg syns de var lange nok. Da en vrang omgang, to rette omganger, en vrang og avfelling.


Par 41 er Bleberry waffle sokker. Ida strømpegarn på pinne 3.0mm forbruk 80 gram.

2 kommentarer:

MirreVirre sa...

Er jammen ikke lenge til du er ferdig med 52 par! Jeg prøvde meg på jaywalkersokkene en gang jeg også, men rakk opp før jeg hadde kommet særlig langt fordi det var så innmari kjedelig =)
Ha en fin helg!

Bitt@mi sa...

Du verden - her er det ikke bare sjal som produseres:-) Så flink du er som ennå strikker sokker. Jeg har ikke strikket sokker siden i jula, og det er lenge til meg å være... Men skal nok nå 52 før mai er gått.
Jaywalker er morsomt å strikke, synes jeg - og nå fikk jeg lyst å legge opp til et par.
Men tror du ikke jeg startet på en ny genser i dag... og har 3 sjal på pinnene/kroken.... Hmmm..hvordan skal dette gå?
God helg fortsatt!