søndag 24. januar 2010

Januarsjalene

I januar har jeg ferdigstilt 3 sjal (foreløpig). Det ene startet jeg i romjula og de to andre i januar.

Som mange sikkert har fått med seg er det en gruppe på ravelry som heter "10 shawls in 2010" hvor man skal strikke 10 sjal iløpet av året. Det er nå 2100 medlemmer! Og gruppa ble startet 5. januar! Her snakker vi mange sjal!! :) Jeg har registrert "Little colonnade" som ett sjal for gruppa mens Hyacinth ikke er registrert enda - da jeg har lyst å delta hele året. Så det kan godt tenkes Hyacinth aldri blir registrert der.

Sjalet jeg startet i romjula er "rose ribbons sjal" fra Evelyn A. Clark sin bok "knitted lace triangles" - strikket i Teksrena - ett garn jeg fikk i hemmelig venn gave fra Lillemor1 på hobbykrok1.no.
Little Colonnade er det sjalet jeg har deltatt med i "10 shawls in 2010". Strikket med Drachenwolle Sockenwolle - i farge "regenbogen". Jeg strikket mønsterdelen på kanten litt større enn hva mønsteret tilsa.

Jeg har en forkjærlighet til Evelyn A. Clark sine mønstre. Siste sjalet her er Hyacinth lace shawl og strikket med Wollmeise Twin. Fargen heter Arlene og er en blanding av Lilla og brun. Det er ganske vanskelig å få frem fargespillet på bilde. I tillegg varierer fargene veldig med dagslys og "innelys". Hadde 8-9 gram igjen av hespet - strikket 10 repetisjoner.

7 kommentarer:

Rigmor sa...

flotte sjal!! Du er jo på god vei til 10 stk allerede!!

sissel sa...

Nydelig sjal du har strikket. Gleder meg også til engang å se mariustunikan din ferdig (til neste Jul).

Unknown sa...

Flotte sjal :) Komt noe lenger på tunikaen?

Bitt@mi sa...

Nydelige sjal! Jeg elsker Little Colonnade - både enkeltheten og formen på slike. Blir nok flere av disse!

Nunne sa...

Her var det mange vakre sjal Må visst bytte ut babystrikkinga med et sjal i kunststrikk.... Det er så artig..
Ønske deg god kveld.

Nunne.

Ati sa...

Du har virkelig strikket flotte sjaler. Jeg har Hyacint på pinnene, har 8 mønster ferdig nå. Ikke så lett, mange yo og k2tog og ssk ;) Også alle riller forskjellig.Måtte gå flere ganger tilbake.
Ikke tv arbeid for meg!

Anette Evenrud sa...

wow - noe så nydelig!!!