onsdag 4. november 2009

Snart skal jeg blogge noe annet


Men ikke akkurat dette innlegget... Sokkene har vært klare en liten stund men siden jeg har fått wollmeise all mass måtte jeg blogge det. Jeg kaller dette min blå uke. Fått hentelapp på blå wollmeise grab bag i dag, blogger blå sokker og snart ferdig med blått Ishbel.

Her er hvertfall sokkene. Wanida av Cookie A. Strikket med Posh yarn. Posh yarn er noe ala Wollmeise. Oppdateringene de har blir utsolgt innen 5-10 minutter men til forskjell av Wollmeise oppdaterer de hver søndag klokken 20.00 blank og de annonserer hva de har til salgs og hvor mange hesper det er totalt. SÅ man kan bruke uka på å bestemme seg for så å sitte med adrenalinkick søndagen :)

Adressen er poshyarn.co.uk du trenger ikke være pålogget men paypal konto må du ha.

Tilbake til sokkene. Posh yarn - Esme - fargen heter Bluetit. Det er utrolig deilig å strikke med og fargen er nydelig men vanskelig å få frem helt på bilde. Mønsteret et fra Cookie A. sin bok "Sock innovation". Greie å strikke men det blir nok med dette paret. Er så mange mønster der ute og dette var ikke superfavoritten sånn sett i forhold til masseproduksjon :)
Mener å huske dette er par nummer 30. Bare 22 igjen å strikke frem til utgangen av Mai neste år :)7 kommentarer:

Unknown sa...

Imponert over at du fortsatt ikkje er lei av å strikke sokker :)

Bitt@mi sa...

Å, det visste jeg ikke... Nå har du jammen gitt meg flere griller, som om jeg ikke har nok med å følge med Wollmeise.... (og ja, har allerede vært inne hos Posh og siklet) hihi:-)
Nydelige sokker, forresten:-)

Hege sa...

WOW, så nydelig mønster og farger!
Utrolig flotte sokker :)

LivM sa...

Supre sokker og garnet ser lekkert ut. Jeg har ikke prøvd det enda, men kanskje en dag!!
Mye lekkert garn i forrige innlegg, så her blir det nok mange flotte sokkepar fremover!

Torunn Skjærstad Moen sa...

Kjempelekre sokker. Ha en god helg, hilsen fra asterix.

Krystelle sa...

Kjempefine sokker!!! Synes ikke det er lenge siden du ikke kunne strikke søkker, men nå ser jeg at du er virkelig i siget! Dette mønsteret+garnet var kjempelekkert!

Krystelle sa...

og søkker skulle selvfølgelig ha vært sokker, he he