lørdag 21. november 2009

Endelig ett sjal!

Nå er jeg litt forsinket med å blogge ting. I siste innlegg var tanken å blogge ett Ishbel som er ferdig - og i mellomtiden har jeg fått strikket to par sokker og sjalet jeg velger blogge om i dag.
Jeg kan hvertfall stolt si jeg ikke blogger sokker denne gangen! ;)

Jeg var å myste på ravelry på Evelyn A. Clark (som da er min favoritt sjaldesigner) og fant ett mønster som kom ut i september. Ingen på ravelry hadde strikket det og da syns jo jeg det var morsomt å komme igang.


Sjalet heter Karin Lace Shawl og er som mange andre sjal fra Evelyn A. Clark repeterende og enkelt å strikke. Strikket på 3.75mm pinner og brukte 115 gram med Fleece Artist Nova Wool. Fargen heter Blackberry. Jeg veide hele veien siden mønsteret sier 9 repetisjoner og jeg hadde bare ett nøste. Endte opp med 8 repetisjoner. Det ble 170 bredt og 67 cm fra midt nakke til spiss. Julegave til tanten min - siden sjalet har massevis av hjerter syns jeg det symboliserer henne perfekt. Ingen er vel et mer hærlig menneske som henne med verdens største hjerte!

Her ser man forskjell fra blokket til ublokket. Dette var tatt litt før jeg felte av - og jeg hadde argusøyne på det "store" nøstet hehe.

5 kommentarer:

MirreVirre sa...

Kjempefint sjal! Det spørs om ikke jeg må strikke det sjalet jeg også! Evelyn A. Clark er helt genial på sjal! Holder på med Swallowtail nr 3 nå, det er nesten litt mange av det samme i løpet av en høst =)
Ha en fortsatt fin helg!

Frk. Chilli sa...

Å hei og hå så lekkert det var:) det var noe for meg som har helt sjaldilla for tiden:) Det var bare helt nydelig!!!

Ann Kari sa...

gud så nydelig det sjalet ble :) Se om jeg også må myse litt på dette mønsteret

Mayeliz sa...

Utrolig flott :-) Og det fargespillet likte jeg godt... Heldig tante du har:-)

Bitt@mi sa...

Virkelig flott dette sjalet! Jeg skal ile inn og kjøpe mønsteret med en gang:-) Me like!
Ha ei flott og kreativ uke, og gleder meg til å se sokkene også!