onsdag 13. april 2011

Vaktbikkja mi

Troy er en blanding mellom Golden retriever/Rottweiler (mor) og Flat-Coated retriever (far). Han blir 4 år til sommeren men er fremdeles en valp i hodet. Makan til snill voffs skal man lete lenge etter! Selv om matmor syns han kunne vært litt mindre matcho på tur noen ganger. Katter er nemlig ett superspennende leketøy som må løpes etter *kremt*

Han vet han ikke får nærme seg strikkesakene til mor - og jeg tenker at offwhite marius genser blir fint på datteren når hun har kost litt med vaktbikkja. Men JA - dette skal bli en mariusgenser med rundsal til snuppefrøkna som har konfirmasjon 30. april. Hun ønsker seg IKKE noe strikket til konfen så det er ikke noe stress å bli ferdig alikevel. Så derfor vet hun at jeg har begynt på genseren og hun gleder seg stort. Planen er å lage matchende pannebånd også.

Strikker med Rubin fra Sparkjøp. Pinne 3.5mm og 4.0mm. Jeg kommer nok ikke til å bruke det så ofte til plagg siden det er langt til nærmeste sparkjøp og det tar for lang tid å bestille på nett om jeg skulle trenge ett nøste eler tre. Noe jeg gjorde her siden jeg hadde 11 nøster totalt og har brukt 6 på bolen allerede. Da passet det bra at jeg skulle være med moren min på Radiumhospitalet sånn at vi tok Sparkjøp på veien hjem :)  Syns forresten også at Europris superwash ullgarn (samme pinnestørrelse) blir penere oppstrikket da garnet ikke er så ujevnt spunnet.

Nå er det vår forresten. Gleden er STOR!!

1 kommentar:

Rigmor sa...

Så flott vofs.Godt du har noen til å vokte garnet ditt :)