mandag 13. september 2010

Jeg er veldig glad i mammaen min!

Som noen kanskje har sett er det flere sjal, mange sokker og annet stash som stadig ender opp hos mamma. Det er fordi hun er en super mamma og fordi hun setter stor pris på ting jeg lager. Hun har selv vært en racer på strikking i alle år men pga stadig tilbakevendende senebetennelse har hun gått helt bort fra strikking. Nå er det hekling for alle penga for henne. Så når jeg trenger heklehjelp hjelper hun mer enn gjerne til :)
Denne gangen strikket jeg en jakke. (Ja! En jakke! Jeg som ellers kun strikker sokker og sjal...) Mønsteret heter Folklore og jeg kjøpte det både på dansk og engelsk. Garnet som er brukt er pt2 (det turkise) og finullgarn fra Rauma (det brune). Mer info er å finne på ravelry siden min. Det brune garnet fikk jeg faktisk av stefaren min i sin tid - så jeg syns det var litt morsomt at mamma fikk noe i gave av akkurat det garnet.
Jeg strikket beslag over der jeg klippet, noe som ikke er helt riktig å gjøre i forhold til mønsteret. Så når jeg da sydde alt sammen og festet alle tråder sendte jeg den 300 meter borti veien sånn at mamma kunne hekle noe som gjorde at knappene fikk noe å henge i. Syns det var en smart løsning!


Mamma har det siste året hatt det skikkelig tøft. Hun har vært veldig syk, men aldri mistet det gode humøret. Se så fresh hun er! Vakre mammaen min.
Veldig glad i deg mamma!

5 kommentarer:

Ann Kari sa...

Så utrolig flott den ble!!!

Lillemor1 sa...

Kjempeflott jakke. Virkelig knæst med den turkise i det brune.

LivM sa...

Lekker jakke på en stilig dame.

Frk. Chilli sa...

Den ble jo dødsfin:) Grattis med ferdig jakke!!!
Og en flott mamma har du og, mammaer er gull verdt:)
Nå er det vel ingen ende for plagg du kan lage nå som du har knekt koden;)

Strikketussa sa...

Så utrolig tøff jakke! Ja og sprek mamma også ;) Det mønsteret du har strikket det turkise i er jeg veeeldig interessert i... Har sett det på flere ting, men har ikke giddet å kjøpe det ennå... Men når jeg ser alt det flotte man kan lage med det mønsteret så blir jeg nok nødt til å få kjøpt meg det snart ;)