tirsdag 27. oktober 2009

Noen flere ferdige prosjekter og noen ikke...

Min sønn Torben har fått ett sokkepar. Bittami lagde nemlig i sin tid ett par med "Slippin stripin" sokker i dette garnet. Jeg forelsket meg helt i fargene og spurte henne ut om hvilket garn, farge og hvor hun hadde kjøpt det. Jeg fikk detaljene men garnet var vanskelig å oppdrive. En dag fant jeg det heldigvis på ebay og var ikke sen om å bestille. Jeg bare elsker fargene. Selv om det er litt rosa i det passer det godt til guttesokker. Torben er den fødte sokkefremviser! Jeg tenkte jeg måtte løpe rundt etter han å ta bilder men han snu og vred på bena i skikkelige positurer hehe. Gutten sin det!

Må vel kanskje fortelle hvilket garn det er da tilfelle noen andre liker det også. Det er Opal Circus farge 2006. Brukte 50 gram på pinne 2.5mm og har nok igjen til enda ett par.

Denne måneden har Ingidano startet en KAL på hobbykrok1 med tå-opp sokker. Jeg begynte friskt med ett par Brainless i Wollmeise farge "red hot chili". Jeg knotet og strevde med logikk og nye ting men så viste det seg at sokken ble 3-4 nummer for stor og sambo ville ikke ha oransje/gul/burgunder sokker så jeg fant ut at jeg skulle rekke den ene opp og ikke strikke sokk nummer 2. Man sløser da ikke med wollmeise må vite :)

Mønsteret er visst ikke på yarnissima sine sider lengre men er å finne på ravelry. Ellers har hun Firestarter gratis på hennes sider sammen med andre mønster man kan få kjøpt. XS firestarter har jeg kjøpt og håper på å få strikket dem innen lørdag!

Har strikket noen baby booties også. Fra boka "Strikk med nøstebarn". 4 par ble det. 3 av parene har allerede fått ny eier mens siste paret blir julegave til min fetters lille datter. Disse var lette og morsomme å strikke. Strikket med Dale Daletta.


Så har jeg forsøkt meg på det nye garnet fra Du store alpakka - Sterk. Igjen mønsteret Kerttu og pinne 3.5mm


Akkurat nå holder jeg på med Wanida, Vanlige raggsokker og forhåpentligvis blir jeg også ferdig med tå-opp sokker innen måneden er over. Så da må jeg løpe tilbake til strikketøyet :)

3 kommentarer:

Ann Kari sa...

wow, du snakker om min produsjon du, du er ikke noe bedre selv, flotte sokker :) og flotte babybootie :D:D

Bitt@mi sa...

Vet du hva? Jeg fant faktisk et nøste til av den fargen i dag, da jeg hadde opprydding:-) Og er enig i at det er en flott farge! Så da blir det kanskje ett par til her fra min side.
Og ja, de egner seg godt til gutteføtter. Synd at Brainless ble mislykket, det er ikke så lett å beregne størrelsen når en strikker sokkene feil vei... :-/ Men vakker farge da - er det Red Hot?
Du er flink med sokker:-)

Pillen sa...

Takk takk :)

Jepp Red hot chili :)