onsdag 7. oktober 2009

Lenge siden sist...

Jeg har en kjøkkenvekt som henger på kjøkkenet. Med glassplate og digital visning av hvor mye garn jeg bruker på hvert prosjekt (blir sjelden brukt til mat hehe) men så gikk den tom for batteri etter 3-4 år i bruk. Batteriene er umulig å få tak i - selv om jeg kjøpte på ebay har de ikke kommet. Tenkte nemlig jeg skulle blogge når jeg visste hvor mye garn jeg har brukt (som jeg pleier) Tvangslidelse?

Hvertfall: Strikket ett par Angee av Cookie A. i Fleece Artist Merino 2/6 i fargen "Ruby red". Pinne 2.5mm og garnmengde ukjent ;) Tipper 70-80 gram. Mønsteret er ikke typisk tv- strikk men ikke superavansert heller.

Så har det blitt to par Kerttu. Det gule paret er 2 nøster med Perfect fra Sandnes - det grå er Viking sportsragg (litt over 2 nøster) Begge parene på 3.5mm. Mønsteret her er virkelig vanedannende og morsomt å strikke. Begge har 6 repetisjoner før hel mens det gule har 5 etter hel og det grå 6. Det grå ble da størrelse 39 mens det gule 35-36.


Her ser du Kerttu mønsteret litt bedre
Nå holder jeg på med tå-opp sokker. Ingidano startet nemlig KAL på www.hobbykrok1.no. Brainless strikker jeg - og for første gang bruker jeg Wollmeise! Skummelt å nøste opp wollmeisen fremfor å se på den, kose med den og beundre den. Fargen er "Red Hot Chili".
Hvis du vil se mer og er medlem av ravelry.com er prosjektsiden min her.

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Flotte sokker :) Prøvd deg på hælen på tå-opp sokkene nå forresten?

Frk. Chilli sa...

Mange flotte sokker. Jeg har selv et par halvferdige par liggende, bla Kerrtu, men det så mye annet som er så mye gøyere:) Wollmeisegarnet ditt var lekkert, har samme navn (nesten) som den ene hunden min. Hun heter Hot Red Chilli;)

Ingrid's strikkeri sa...

Flotte sokker;)spesielt de grå falt i min smak;)
Jeg har også en slik vekt..Jeg tok den med rundt og fikk batteri på Clas Ohlson til slutt !! Ksanskje du er like heldig;)
Ha en trivlig kveld og helg;)

Elins Strikkeri sa...

Ja her var det masse flotte sokker,godt å ha litt på lur no når vinteren står for døra!!

Bitt@mi sa...

Åhhh, du er blitt en mester:-) Og så mange du produserer! Tror jeg må begynne å ta meg sammen snart her... :-P