tirsdag 13. oktober 2009

JIPPI HALVVEIS!!!

Nå er jeg endelig halvveis i 52pairplunge. Som vil si at jeg skal strikke 52 par sokker innen utgangen av mai neste år. Jeg har notert meg at Bittami er på sitt 35. par (juhu - hvor finner du de racerpinnene?) men i følge kalenderen skal par 20 være ferdig denne uka. Så en er godt i rute!


Jeg har strikket noen par Kerttu men aldri strikket strømper type lange - denne gangen Kerttu langstrømper - og jeg føler meg drit lei av mønsteret til tross for at jeg må lage ett par til (korte heldigvis). 19 repetisjoner før hel - normalt 6 - og 6 etter helen. Brukte 200 gram Viking sportsragg på pinne 3.5mm.

Takk til Julie som stilte opp som knestrømpe modell :)


Neste par er Xantophyll (tror jeg fikk det rett nå) Ett utrolig stilig mønster selv om jeg nok brukte for mørkt garn. Har lært meg det til neste gang - for jeg skal garantert strikke det igjen. Ble ikke lei og syns det var enkelt og effektfullt. Strikket med Fleece artist 2/6 Merino - farge "Polar Sea" med pinne 2.5. Disse er sambo sine siden han hele tiden mens jeg strikket sa han ville og skulle ha dem. Og da får han dem selvsagt :)

Mer info finnes på ravelry og prosjektsiden min.


5 kommentarer:

Ingrid's strikkeri sa...

Wow de Kerttu langstrømpene var nydelig fin. Men heiande for en jobb. Og hvilket antall du strikker da!! Er imponert.
Ha en sokkefin kveld;))

Frk. Chilli sa...

Kerttu`ne var sinnsykt fine, jeg vil og ha!!!! De andre var og lekre. Og du holder tempoet oppe:-)

MirreVirre sa...

De knestrømpene ble utrolig kule!!! Nestene så jeg må strikke meg noen sånne jeg også. Har tenkt på knestrømper en stund, men det har jo blitt med tanken bare... =)

Ingrid sa...

Så fort andre sokken gikk da :) Grattis :)

Beate sa...

De grå sokkene var kjempe fine. Jeg er så imponert over dere som orker strikke alle disse sokkene!