onsdag 5. august 2009

WOLLMEISE igjen :)

I dag kom pakken med 2 hesper Arlene fra Wollmeise :D Forenklet toll ble betalt og jeg kunne igjen spise bamser og kjenne på mykt deilig drømmegarn. Jeg var en god fe i dag også - så det ene hespet ble ikke med meg hjem men sendt avgårde. Enda godt for mottaker at jeg sa det før jeg så fargen og kjente på det. Ble virkelig overrasket i positiv retning.


Arlene syns det var greit å være uten sin tvillingsøster. Men ble overlykkelig da hun fikk møte Clementine på terassen i finværet. Clementine kan byttes bort forresten hvis noen har 80/20 i en annen farge. Jeg er litt usikker på om det er fargen for meg, og jeg vil ikke gi bort sokkene jeg strikker av Wollmeise med det første heller hihi.


Fargen er vanskelig å få riktig på bilde. Den er mørkere enn bildene ute og lysere enn bildet inne...

Jeg har også fått nye sokkeblokkere i plast kjøpt på etsy. Testet en sokk på dem og jeg må si at disse virker bedre enn treblokkene jeg har. Fikk også med gave - en nøkkelring med pinnemåler 2.5mm. Kjekt å ha :) Hånden med pinnemål og linjalen kom også fra samme selger på etsy. (Søk på sockblockers)
I morgen reiser jeg og jentungen til Bremen. Hun fyller 13 år på lørdag så bursdagen feires kun mor og datter. Gleder meg masse! Og regner med det blir garnmysing i deutchland.

1 kommentar:

Bitt@mi sa...

Nam, nam:-) Wollmeise!!! Gleder meg til de har gjort unna ferien snart, så jeg kan begynne jakten igjen:-D
Skulle også ha hatt sokkeblokkere, hva heter disse på engelsk? Socks blocks? hihi...
Ha en flott uke!