torsdag 13. august 2009

Bremen garnkjøp og prosjekter

Nå kan jeg jo vise frem det jeg kjøpte i Bremen. To nøster Lana Grossa (ull og bomullsblanding) er ikke med siden jeg begynte på summer sox av dem. Og ett nøste Opal skal bli Blueberry waffles (blåmelert - kjøpte to men kun ett på bildet)

Stoppenåler, knapper, mønsterark på tysk (!), pinneholdere, duppeditt til å sortere to forskjellige garn på fingren og masse garn ble med hjem. Egentlig kjøpte jeg enda mer garn men moren min fikk en halv kilo og datteren min fikk litt også. Totalt til meg 2.150 kilo. Akkurat passe hehe.

Jeg har også fått verdens mest geniale sokkebok. Egentlig ikke en bok - for det er en boks med flere pappark inni med ett mønster pr ark/hefte. Little box of socks heter den. Og når jeg åpnet den fant jeg mønsteret som jeg egentlig siklet på i Tyskland og kjøpte på tysk.


Da kan jeg jo også vise frem den ene sokkken av Lana Grossa som blir Summer sox. Elsker mønsteret til tross for at jeg for første gang har måttet bruke markører og knotet litt med å forstå fordelingen av masker til helen. Men jeg fikk det til. Mønsteret lærte jeg meg etter to repetisjoner og kan faktisk si jeg syns dette er ypperlig tv strikk med littebitt mysing ned.

9 kommentarer:

MirreVirre sa...

ÅÅÅÅ, så utrolig masse fint garn! *misunnelig*
Og den sokkeboksaken var jo bare helt super da! er jo mye greiere med bare et lite hefte enn å bla opp i bok hele tida synes jeg hvertfall!

gyldenkron sa...

Å, så utrolig mye stilig du har fått tak i. Sokkeboka var jo smart, har en sånn med sanger til ungene, men ville heller hatt med sokker *LOL*

mono sa...

For en herlig fangst! =)

Og sokkene ble supersøte! =)

Marit sa...

Masse fint garn, og nydelig sokk!
Den sokkeboksen så utrolig smart ut!

amylin sa...

Så mye fint garn, da. Sokkeboka er flott!

Lisbeth sa...

Oi, så mye flott garn du har handlet!

Bitt@mi sa...

Åhhh... får ikke ord...
Kjempemye fint garn, og flotte mønstre:-)
Gjetter på at du kommer til å kose deg framover - og jeg kommer til å kose meg med å se på alt det flotte du blir å vise fram:-)

Wenche sa...

Så mye fint garn du har handlet.Likte sokken du strikker,den var flott.

sol sa...

Super sokkeboks, også så mye flott garn! Du har litt å kose deg med framover :)