torsdag 30. juli 2009

Par #11 i 52ppIII

SUNDAY SWING SOCKS

Jeg var rask på labben da knitty kom med nye mønster. Dvs egentlig bare flaks for hun som har designet sokkene skrev på ravelry at hun var så fornøyd at mønsteret hennes var i Knitty. Jeg syns de var utrolig flotte å fant frem garn med en gang. Jeg har flere hesper av garnet å må si at dette er foreløpig mitt favorittgarn til å strikke sokker med.
Trekking Hand art heter det fra Zitron. Men fargene endrer seg drastisk fra hespe, til nøste og til slutt til endelig produkt.Jeg er så fornøyd med disse sokkene. Mønsteret lett og forståelig. Det er 4 størrelser og 4 diagrammer - ett diagram pr størrelse. Jeg strikket med 64 masker på pinne 2.5mm og dermed diagram 2. Klarte ikke legge fra meg sokkene - og jeg må vel innrømme jeg var stolt da jeg klarte strikke en sokk på en dag. Mange masker små - men jeg koste meg med hver eneste en av dem!

Mønsteret er å få tak i på knitty - og hvis du vil se flere bilder er prosjektsiden min her (ravelry)7 kommentarer:

Frk. Chilli sa...

ÅÅ, de var knallfine:-) Jeg er og litt i sokkemodus, er i avslutning av et par. Og det er maaange par som frister, sånn som dette:-)

Jane sa...

Utrolig flotte sokker.

mono sa...

Lekre!! =)

mimouna sa...

De ble fine, nydelige farger.

Tusen takk for den flotte premien, skal legge den ut på bloggen bare jeg får tatt bilde. Det er skikkelig regnfullt høstvær her, umulig å få riktige farger.

amylin sa...

Flotte sokker og lekkert garn.

Bitt@mi sa...

Hei!
Det må jeg si var flotte sokker - skjønner godt du ikke klarte å legge disse fra deg:-) Hadde selv med sokker på MC-turen, men det ble bare litt småstrikking innimellom på kveldene - samboeren syntes vi skulle gjøre annet enn å sitte inne hele tiden:-) Og jeg skjønner ham godt.
Håper du får flott sommer videre - selv begynner jeg jobb i morgen :-/ Men det er greit, skal bli godt å komme i gjenge igjen nå.
Klem!

Ann Kari sa...

di ble skikkelige fine disse :) Ser gode ut