tirsdag 31. mars 2009

Diverse ferdigstrikk

Litt morsomt med småprosjekter man kan ha med på jobb etc. Jeg ser selv jeg har en tendens til å ta av når det gjelder en ting. Har vært masse sjal - og nå mye votter. Mulig det blir mange kluter også hehe.

Alle parene er strikket med Arctic Ullgarn fra Trysil garn. Det grå paret er ikke tovet. Det brune er bestillingsvotter til Milla. (Sent men godt hehe)

Sambo har endelig fått sokkene jeg har lovet han lenge. Digger garnet. Er Järbo Raggi og ett nøste er på 100 gram. Gikk litt over ett nøste på pinne 5. (Litt tykkere enn Big Fabel)

Sist men ikke minst 2 "Ballband Dishcloths" strikket på pinne 3.5 med mandarin. Utrolig morsomme å strikke. Den første med multibakgrunn strikket jeg kun rett bare for å se om jeg slapp unna noen rader med vrang. Noe jeg syns fungerte greit.

Det er mye som skjer her hjemme for tiden sett bort fra tannverk og en hund som måtte akutt til dyrlegen (en helt egen historie) - så hvor mye jeg får strikket fremover vet jeg ikke. Men jeg håper det blir masse ;)

3 kommentarer:

Frk. Chilli sa...

Skal si du produserer:-) Du er i allefall votteklar når vinteren kommer tilbake (forhåpentligvis ikke på denne siden av sommeren). Kule kluter også!!!

Magaki sa...

Nydelige votter! Har du mønster på dem?

Ha en fin påske!

karis gale verden sa...

Mye fin produksjon her ja!
Og de klutene likte jeg spesiellt godt. Minstemann har baby sokker med samme mønster, og jeg har fundert veldig på om jeg skulle prøve det på noe annet. Ser jo nå at det er i allerhøyeste grad en mulighet ;-)