tirsdag 3. februar 2009

Atter en swallowtail...

...den fjerde i rekken. Denne med Gutermann perler 9/o.


Pinnestørrelsen er på 3.5 mm fordi garnet er såpass tynt. Kauni Lace er som modergarnet litt ujevnt. Tykke og tynne områder - men jeg må si det er utrolig drøyt og nydelig å strikke med - så det blir ikke siste gangen jeg bruker Kauni Lace på sjal.

Sjalet har en arbeidskollega bestilt og jeg håper å være ferdig innen fredag sånn at jeg kan bruke helga på noe annet :) Elsker å strikke sjal men er nok mer moro når jeg selv bestemmer mønster og farge :P Men vet mottager blir glad og forhåpentligvis kommer til å bruke det masse :)


6 kommentarer:

mayeliz sa...

:-) Så nydelig disse sjalene dine er. Må si du er en racer på disse. Skulle ønske jeg forstod engelske oppskrifter, for da hadde jo en hel verden åpnet seg ;-)

Pillen sjøl sa...

Tusen takk.

Men forstår du diagrammet klarer du sjal også. Knit er rett maske, purl er vrang. Ha en oversettelsesliste på siden og etter en liten stund husker du dem. Jeg syns også det var litt knotete i starten.

Bitt@mi sa...

Jeg må bare få lov å si at her går det unna... Noe annet enn hos meg, har ikke klart å strikke en maske på sjalet etter at du forlot oss...
:-D
Ha en nydelig kveld videre!

amylin sa...

Nydelig sjal! Snill du er som strikker til kollegaer.

Nitus sa...

Du er sannelig driftig som har et nytt sjal på pinnene.
Titter innom igjen ;-)

Ingrid sa...

Åååååå så digg;))
Er superbegeistret for hvite sjal/klær og når der kommer perler på så blir det bare helt lekkert;)Er imponert over alt i bloggen din;)
Ha en trivelig kveld;)
Hilsen Ingrid