søndag 4. januar 2009

Skatter og Strikkeuhell

Se hva jeg har fått! Enda godt jeg ikke hadde noen nyttårsforsett i år hehe. 2 kilo med sjokkis! Ser jo nesten ut som gullbarrer.Lillegutt på 4 sto opp litt før meg i dag og fant ut han fikk strikke. Dvs han har sydd strikkepinnene inn i sjalet! Trodde jeg skulle rive av meg håret da jeg fant det ut. Heldigvis var det Harmony Wood pinner som kan skrus av wiren men trodde ett øyeblikk jeg måtte klippe istykker wiren og muligens se sjalet som tapt. Det ser kanskje ikke så ille ut på bildet men det var snurret hardt sammen og pinnene hadde han sydd virkelig fast inni sjalet. Heldigvis fikk jeg det på rett kjøl igjen.

Er nå ferdig med 9 rep på Tone sitt Rose Ribbons sjal (og i følge oppskriften ferdig) men det skal bli mye større enn dette.Jeg har også mysteriesjalet på pinnene. Begynte med Fiddlesticks Zephyr Lace garn i hvitt men syns det ble altfor tynt å strikke med så jeg byttet til Tynn alpakka fra Du Store Alpakka i sort. Utrolig nydelig garn å strikke med! Bilde kommer når jeg er ferdig med mine 10 rep.

2 kommentarer:

Frk. Chilli sa...

Det er virkelig nydelig det sjalet du strikker i Kauni:-) Og må rose deg for initiativet til Mysteriesjalet. Nå er jeg godt i gang og har 4 repitisjoner igjen av diagram 2. Det er kjempegøy!!!!

Pillen sjøl sa...

Jeg har virkelig trua på at det blir enda finere etter blokking. Mye mønster som skal frem (er derfor kjedelig at mønsteret må konkurrere med fargene i garnet)

Hyggelig å høre du koser deg med mysteriesjalet. Godt å høre slikt :D