onsdag 28. januar 2009

Shetland Triangle

Jeg nevnte nederst i ett innlegg om garnslanking at bøkene mine var borte. Og hvis jeg fant dem skulle jeg feire med å strikke ett shetland triangle sjal. Jodda! Bøkene viste seg å være gjemt sammen med noe annet strikkestasj nede i kjellerstua - og jeg hev fra meg sjalet jeg holdt på meg (dvs holder på med nå - Emerald Isle av Goddess Knits) og strikket Shetland Triangle.

Begynte lørdag kveld og ferdig etter jobb på mandag.

Garn: Kauni Effektgarn 8/2 farge EV kjøpt på todamer
Pinne: 4.5 mm
Mengde garn: 101 gram
Mønster: Shetland Triangle fra boka "wrap style" - designer Evelyn A. Clark (seff)

Her skal jeg felle av.

Så blokkes det.
Ferdig!! (Mangler feste to tråder ser jeg - her kommer fargene helt frem også)

Nærbilde av mønsteret og fargene.Når det gjelder selve garnslankingen tror jeg at jeg har ramlet av lasset. Orker ikke føre opp det jeg kjøper men kommer fremdeles til å holde oversikt over hvor mye jeg strikker. Har nå nemlig blitt den heldige eier av to superdeilige hesper med Evilla og ett hespe med Malabrigo (sistnevnte fikk jeg av Strikkefrenzy i bytte med garn jeg kjøpte for henne) og noen andre nøster som hadde lyst på oppholdstillatelse i pillenheimen.

Her er noe av garnet som har fått oppholdstillatelse. Det kom ett hespe med Evilla (blå/grå) og ett hespe med sort Kampes(?) som har sendt inn søknad om asyl også. Søknaden behandles og innvilges i kveld :)

10 kommentarer:

Vibeke sa...

Helt nydelig sjal! Nøstene virker fristende, Evilla må prøves :)

Bitt@mi sa...

Bøyer meg i støvet - stum av beundring :-D
For en fart på sjalet!
Målløs....

Popsinune sa...

Fantastisk flott sjal !
Nå ble jeg nærmest forelsket her, og må nok prøve dette etterhvert !

frøken ij sa...

Skal si du er effektiv! Flott sjal du har strikket. Har et lilla nøste som skal bli shetland triangle etter hvert.. Har hatt garnet i 1 år og boka omtrent like lenge, kjøpt på grunn av akkurat det sjalet :)

mayeliz sa...

:-) Morsomt skrevet ;-)
Du er fantastisk flink på sjalstrikking. Egentlig litt misunnelig, hehe.. Jeg orker ikke forholde meg til de engelse oppskriftene, så jeg har meldt meg ut av sjalstrikking for lengst ;-) Men har stor beudring for ditt arbeid.
Når det gjelder garnslankin er jeg (enn så lenge) flinkerer enn deg, hehe.. Jeg har bare kjøpt 300 gr i år - men vet at jeg snart ryker på en smell... Må ha, bare må ha (mer Kauni) :-))
Ha en flott kveld

Rigmor sa...

Vakkert sjal med flott farge.Tror ikke jeg har lagt merke til denne fargen før.

Sameline sa...

Du er jo helt rå på sjalstrikking! Nydelige, alle sammen. :)

May sa...

Oi for noen nyyyydelige sjal du lager. Her kommer jammen effekten i Kauni garnet til sin rett. Det rullet en haug med navn gjennom hodet mitt over alle jeg kunne ha lyst til å strikke et slikt til. Gleder meg til bioforskningen kommer så langt at jeg kan få meg noen ekstra armer.

Frk. Chilli sa...

Du er bare helt rå på sjalene du:-) Dette (også)var dødsfint:-) Det ligger en award til deg i bloggen min..

mono sa...

Igjen - Nydelig sjal!!! =)