tirsdag 7. desember 2010

LANGT skryteinnlegg :)

Oh yes jeg er skikkelig dårlig på å blogge. Er ganske god på å oppdatere alt jeg lager på ravelry - men bloggingen er det værre med.

Så nå blir det rush for å vise frem diverse ting jeg er ferdig med.
Jeg har strikket flaggvotter. Mitt aller første par (mulig siste) i selbustrikk-variant. Jeg slet sånn med å få til de bittesmå tomlene at de ble røde hehe. I etterkant kunne de blitt skikkelig kule om hele kilen var rød. 39 gram med pt2 er brukt - utrolig at 39 gram garn tar SÅ lang tid å strikke.

Størrelsen er 1-2 år og disse skal Nathalie få til jul :)
Her snek Marius tunikaen min seg inn. Den vil ikke flytte seg. Men du får se mer av den lengre ned ;)

Jeg har også strikket mange Space invaders luer. Men variert litt på fargene. Har visst ikke bilde av den med sort bunnfarge men den er kliss lik den blå :) Den grønne ble litt endret fordi jeg gjorde om siste borden. Jeg har også gått ned på pinnestørrelsene til 4.0mm og 4.5mm på alle luene - i tillegg til å begynne felle på hver omgang fra jeg har 20 masker på hver pinne (80 masker totalt)Sokker har det også blitt. Tenke seg til at jeg turte strikke sokker av det aller helligste garnet jeg har. Wollmeise! Mønsteret er broadripple og pinnene brukt er 2.5mm. Det er min mors bleke legger som viser frem sokkene :)Jeg har jo også blitt ferdig med MIN marius tunika. Ble den ikke fiiin? Jeg er superfornøyd. Sang på DDE "rompa mi" når vi tok bilde. Liker ikke stå rett opp og ned må vite - og liker heller ikke stå modell. Den er strikket i Sandnesgarn Mini Alpakka på pinne 3.0mm.


Nå har jeg meldt meg på mesterskapsstrikk og skal fleske til med å strikke Marius genser med rund sal i størrelse 6 år. Dette skal bli en gave. Så kanskje jeg blir litt flinkere å blogge mesterskapsstrikken da?
Har også fått ferdig andre ting men i og med det blir gaver til noen jeg vet er innom kan jeg ikke vise det frem.
Irriterer meg grønn over bildeinnsettingen på blogspot. Får ikke skyvd bildene nedover - og ikke blir de lagt der man vil heller. De kommer på toppen og har man skrevet mye er det et varig slit å få dem dit dem skal...

3 kommentarer:

Sommertid sa...

Ikke alltid like lett å holde oppdateringer av prosjektene på bloggen, kjenner meg godt igjen i det.
MEn du og du hvor mye fint du har rukket å strikke. Og du holder jo fortsatt på med noe.
Leser ofte innleggene dine, men ikke alltid jeg kommenterer. Hvorfor jeg kommenterer idag er fordi du klaget over bilder og blogspot...kanskje løsningen er å bruke Windows live write, et program som du laster ned på pc'n din. Den er super enkel å bruke og man har ikke slik problemer med bildene.
Lykke til.
Go onsdag :)

Epletreet sa...

Så masse fint du har strikket!
Jeg og har strikket mange Space Invaders luer:)

Bente sa...

Så mye flott! Tunikaen var utrolig fin!
Lykke til med mesterskapsstrikken. Du er virkelig godt i gang, må jeg si!! Dette fikser du lett!