onsdag 2. september 2009

Min lengste bloggoppdatering ever?

Monkey KAL på Hobbykrok1.no

Vi startet monkey kal av sokkene fra Cookie A. 1. september på hobbykrok1. Det er bare å hive seg på! :) For hvert par som blir ferdig iløpet av september er man med i trekningen av en premie.

Jeg har valgt å strikke mine Monkey (link til gratis mønsteret) med Sisu Fantacy. Er straks ferdig med sokk 1 - men kan jo vise frem de 6 første repetisjonene så lenge :)


Par nummer 16,17 og 18 er ferdig i min streben etter å få 52 par sokker av pinnene innen 31 mai neste år.

Blueberry waffle i Opal


Vanlige raggsokker i Viking sportsragg

Raggsokker til guttegutt str 31 i blæææ raggsokkgarn (aldri mer!) Dere vet jo hvordan vanlige raggsokker type halm ser ut - så da kan jeg jo vise hvordan de ser ut under!

Brukte antiskli såle sak under sokkene til guttegutt.

Garnkjøp har det blitt endel av i det siste. Mye har kommet og noe venter jeg på. Men disse to hespene må jeg bare vise frem. Kjøpt på ebay. Fleece artist merino 2/6. Det ene er kit - dvs inneholder englegarn også. Garnet er bare supermykt - og fargene er så glade å klare at jeg ikke får meg til å finne noe prosjekt til disse. Skal bare kose og klemme på dem.Er også ferdig med EN sokk. Er medlem av en testgruppe på ravelry og sa jeg skulle teststrikke Comfy socks for designeren. Lite skulle jeg vite at jeg kom til å bruke 20+ timer på en sokk og at den ulogiske svingingen av mønsteret skulle gjøre meg gal og frustrert. Men som en fødsel var alt det vonde glemt når sokken var ferdig og på benet. Men kjenner det er lenge til søsteren eller broren til denne sokken skal få se dagens lys...

5 kommentarer:

Unknown sa...

Som du strikker :) Gleder meg til wollmeise garnet kommer i kassa her også :)

Frk. Chilli sa...

Ja du har litt å henge fingrene i du :-) Mye lekkert, både garn og sokker!!!!!

mayeliz sa...

Gu så flotte sokker du strikker :-o Jeg er imponert!1
De lilla du har øverst der var virkelig min stil :-)

Bitt@mi sa...

Du verden, så mye fint å se:-) Det artist fleece-garnet... har du sett Ulmus-sjalet? Har oppskrifta selv, og skal begynne på det - tror garnet ditt egner seg:-)
Ha ei nydelig helg:-)

Bitt@mi sa...

Mente Fleece Artist... hihi... :-)
Jeg fikk kjøpt 3 stk Wollmeise i dag - litt mye for min pengepung, men skal heller spare inn på maten ... hehe:-D