søndag 26. juli 2009

Vinner og sokker - igjen :)

Tusen takk for mange hyggelige tilbakemeldinger i forhold til mitt ettårs jubileum som strikker. (Strengt tatt begynte jeg vel i august i fjor men hvem teller?)


Lillegutt i huset fikk det ærefulle oppdrag å trekke vinner. Dvs han skulle si ett tall - og sa raskt: "16 fordi jeg har bursdag da!" og kommentar nummer 16 var det Mimouna som sto for.Gratulere! Send meg adressa di på pillen@hobbykrok1.no så får du en liten overraskelse i posten.Så over til 52 pair plunge III oppdateringen. Siden det begynte 1. juni skal jeg i forhold til "ruta" være ferdig med par nummer 8 denne uken. Jeg er jublende fornøyd med å si jeg er ferdig med både nummer 9 og 10 :) Så neste uke kan jeg kose meg med sjal og litt sokker.


Nummer 9 ble enda ett par til venninna mi sine tvillinger. Nærmere bestemt til lille Thea. 40 masker på pinne 3.0 og garnet er Viking Sportsragg.


Nummer 10 er ett par som mamma skal få i julekalenderen sin. Mønsteret heter Snowflake Lace socks (PDF) og jeg tenkte omdøpe dem til Snowflake highway socks (ravelry) siden jeg valgte å strikke dem i grå Arwetta. Forøvrig første gang jeg strikker med arwetta. Syns det kan minne litt om bomull men supermyk bomull. Litt usikker på om jeg digger garnet men jeg syns ikke det var grusomt å strikke med heller så jeg får prøve det flere ganger før jeg har en dom over garnet.

Litt morsomt er det jo at jeg har en klistertam HVIT undulat som ble med på fotoseansen. Så da passer jo plutselig snowflake selv om fuglen heter Blenda (som i Blenda hvit)
8 kommentarer:

mono sa...

GRRattis masse med jubileum! =)
Og *for* en produksjon du kan skilte med!? *imponert*

Blenda er jo supersøt! =)

God sommer!

Frk. Chilli sa...

Utrolig fine Snowflake Highway var:-) Blenda var supersøt ja:-) Du har en vannvittig produksjon, fatter ikke hvordan du rekker alt!!?!!

amylin sa...

Fine sokker og gratulerer med jubileum.

hisae sa...

Flotte sokker til både liten og stor her

Pillen sa...

Jeg rekker ikke alt. Du skulle sett det familietreffet jeg har her *flau* Så får vel hive meg rundt å gjøre slutt på det siden det er søndag og da er det vanlig at slike treff avsluttes (eller var det forrige søndag det skulle vært slutt?) hehe

mimouna sa...

Åh så gøy! *glad* Sender en mail jeg.

Flotte sokker og sjamerende linselus. Må visst sjekke det mønsteret nærmere.

mayeliz sa...

Grattis med jubileet :-)
Skal si du er en racer med sokkestrikkingen. Ser inne på HB at du er med der - beundringsværdig :-)
Utrolig mange flotte du har laget.
Ha en fortsatt god sommer og god "sokkeglød"

wims sa...

Herlige sokker. Disse må prøves engang sokkeken min begynner å minske:-)