mandag 8. juni 2009

Må jo være varm på bena også?

Åjoda! Jeg kan strikke annet. Men å definere "kan" er noe helt annet.... Jeg sier til meg selv at jeg ikke liker strikke sokker - at jeg HATER det. Men alikevel gjør jeg det... Dog med innebygget aircondition ved helen, siden jeg ikke får det helt tett der hvor jeg henter opp masker. Jeg har begynt på ett par i fabel også men det tror jeg kommer til å ta litt tid. Så tynne pinner og tynt garn at det tar evigheter. Men i dag blogger jeg det som blogges kan!


Her er sokkene som er ferdig. Strikket i Viking Superraggegarn på pinne 3.5 mm og totalt 48 masker.

Her har vi ett ferdig strikket Flower Basket sjal - eller skjerf - kun 8 rep. pinne 4.5mm tror jeg og veier 88 gram Kauni Ev. Blokkingen tar jeg senere når undulaten er i buret sitt og bikkja ikke virrer så masse rundt.Sist men ikke minst Fabelsokkene i überkul farge - men ikke fullt så kult å strikke dem. Kommer til å strikke litt her og der - men ikke stresse med å få dem ferdige. Og disse blir garantert mine - pga fargen og tiden de tar.

2 kommentarer:

strikkedilla sa...

Kjempefine sokker, og du så nydelige sjal. Kjmepelekre.

❃Hilde sa...

Hei
Jeg var inne på bloggen din å så at du hadde strikket Flower Basket sjalet.Kjempe lekkert. Jeg har lyst å strikke dette sjalet,men de hadde ikke den mønstra dær jeg bestilte Kauni garnet.