onsdag 25. mars 2009

Ute av drift...

Jeg har tannverk med tilhørende tannlegeskrekk og har derfor ikke fått gjort noe særlig på hobbyfronten de siste dagene. Nå er det en halv time til jeg skal til tannlegen. Jeg gruer meg veldig og ikke minst til at han skal si noe om at jeg skulle vært hos han tidligere samt om jeg får enda en time.

Jeg mistenker jeg får antibiotika og en ny time + sjekk i dag - og det skremmer vannet av meg må jeg ærlig innrømme. Kjenner jeg er helt nummen i hele kroppen.

Jeg skal belønne meg selv med garnbutikkshopping etter timen. Må ha noe å se frem til må vite.

Klagesutring fra o-svake meg. Som VET det ikke er farlig men ikke kan noe for det...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg regner med at du har "overlevd" tannlegebesøket i dag. Håper du fant noe fint trøstegarn. Jeg vil takke for "hjelpa". Jeg fant din oversettelse av swallowtail sjalet.

Monicas sa...

hærregud...da sku æ ha vært ilag mæ dæ.....lir a samme syndrom...heit førr j....kjenn at æ bi uvel bærre med tanken....så flink du e så går da...sukk.....

Anonym sa...

Huffda - tannlegeskrekk må være forferdelig. Men nå er du nok ferdig, og det har nok gått fint :-) Håper du fant deg noe pent på garnbutikken etterpå.

mono sa...

Håper du kom deg igjennom og at det ble ryddet opp i med en gang - sånn Da må du komme tilbake neste uke-greier er ikke noe ok...
*klem*

Anonym sa...

Auuuuu..Det er lov å klage når det er tannpine på gang..Håper det gikk bra hos tannlegen!! Og at du er frisk og snart på plass med nytt her;) Det er så inspirerende å se alt du tryller frem;)) Goood bedring;)