tirsdag 9. mars 2010

Om det å fryse på bena på radiumhospitalet....

Moren min fikk kalender av meg i desember. 1 pakke hver dag. I disse pakkene befant det seg en god del sokkepar og andre småting. At hun da i desember fikk disse pakkene var for henne en skikkelig opptur siden hun samme måned fikk diagnose brystkreft med spredning.

Det har blitt endel turer til radiumhospitalet. Hvor hun har brukt sokkene sine flittig. I dag var jeg med til nukleæravdelingen og satt å strikket votter mens mamma var inne på diverse prøvetaginger - så kommer en hyggelig "sykepleier" bort og spør om sokkene til mamma. Mor har da skrytt uhemmet av at de har jeg strikket. Jeg vet hun setter stor pris på parene men hadde jo aldri trodd det skulle bli noe tema på radiumen :)


Bloggadresse ble utdelt og jeg ble litt satt ut - men også litt stolt av at moren min skryter såpass (skal da ikke nevne at når mamma kommer ut sier hun "også jeg som hadde de styggeste sokkene på i dag, jeg har jo så mange andre fine hjemme... hehe)

Så nå får jeg sette meg i selen å strikke litt mer sokker som jeg legger ut i bloggen for salg. Akkurat nå er sokkebeholdningen tom etter sprengkulde og jul :) Så om to uker bør noen være ferdig.

Kan jo også nevne at sjalene i forrige innlegg er tilsalgs om noen skulle være interessert. Mailadressen min er pillenalfakrøllhobbykrok1.no

Ingen kommentarer: