onsdag 10. juni 2009

Kjeder meg...

Og da løper jeg ofte inn på ebay å handler. Var visst ikke bare ebay i dag men litt innom amazon og andre butikker....

Dette garnet har jeg liggende i en av kistene mine i en annen fargevariant. Men tror jeg føler meg litt fargerik for tiden så jeg syns det var så stygt at det ble kult. Om det blir sokker eller sjal aner jeg ikke enda (eller om det i det hele tatt blir brukt)

Denne boka tror jeg det er masse lekkert inni. Har visst brukt den til "Ballband dishcloths" også - og tror det er litt teppeoppskrifter inni.Så er jeg på jakt etter en bok. "Familien - våre beste oppskrifter gjennom 50 år" utgitt i 1989 - og muligens klin umulig å få tak i? Var på biblioteket og søkte meg frem til at de hadde ett eksemplar i hylla - men neida! Borte vekk var hærligheten :(

Har også bestilt mønster til ett teppe. Curve of persuit. Ganske kult teppe - men litt ukult mønster syns jeg.... Har endel safirgarn fra sparkjøp som venter på å bli noe - men siden jeg skal til sparkjøp til uka og de nå har 20% på alt garn spørs det om ikke jeg kjøper inn Rubin isteden siden det er superwash og muligens litt mindre stikkete enn safirgarnet.

Bilde lånt fra hjemmesiden til designeren.

5 kommentarer:

amylin sa...

Så herlige farger på det garnet. Gleder meg til å se hva du lager av det.

Siddis-in-houston sa...

Mye fint på bloggen din, takk for titten!

Ajende sa...

Vært innom en tur å tittet på alt det flotte du lager.
Jeg klarer ikke Safir annet enn til raggsokker.
Jeg treffes også på milleshage, men den er noe fersk.

Brit sa...

Kult garn!! Jeg er også på jakt etter den familie boken. Vi må kanskje begynne å sende mail til familien å få de til å utgi nytt , nå med 70 år eller noe sånt!!

wigdis sa...

Hei, hei og takk for fint dikt.
Garnet kjøpte jeg hos John Lewis i Glasgow og det er herlig mykt å ta i. Ser du handler på eBay og der er det også mye Noro garn å få tak i. Har ikke turt å kjøpe på nett ennå, men nå vet jeg at Noro garnet er nydelig, så nå kommer jeg nok til å handle litt.
Det garnet du kjøpte var også veldig flott. Lekker farge.