torsdag 6. oktober 2011

Norsk sokkedille

En gruppe Kate og Bittami har laget for sokkestrikkeelskere på Ravelry - og da kun for nordmenn!

Det er noe ala Sock madness - om du har hørt om det - at X melder seg på og så går Y videre til neste runde.  Jeg tror det var 130+ som hadde meldt seg på sokkedilla, og det første mønsteret kom nå på fredag. På bakgrunn av hvor mange som startet strikke dem var det 60 som gikk videre.

Og jeg håper virkelig jeg er med videre og ikke er disket for ett eller annet :)  Det er hvertfall utrolig morsomt å delta!!! :)

Designeren av "Dillesokker" er Bittami. Utrolig flott mønster med GOD forklaring til en stakkar som er lite bevandret med kabler og har null erfaring med mønster ned på helen.

Syns de ble innmari fine. Men ser at å bruke firkantpinner gjør at strikkefastheten min blir veldig fast og dermed ble de nok litt mindre enn forventet både i lengde på skaft og selve sokken.

Disse sokkene skal i julekalenderen til moren min. Hun har pleid å få 12 par sokker i kalenderen hvert år + andre gaver. Men må vel innrømme det ser litt slunkent ut på sokkefronten så jeg må nok se å få strikket flere :)

Her er prosjektsiden min.

Ingen kommentarer: