torsdag 19. august 2010

Vannmelonsokker og strikketreff

Verdensrekord i Tananger??

Det vet jeg ikke om blir... men jeg skal hvertfall være en av X håpefulle som skal forsøke :) Det skal være på Amfi Madla - så her er det bare å henge seg på!

Jeg så for meg at siden jeg skal en hel helg på strikketreff tenkte jeg at jeg fikk kjøpe inn noe spennende som jeg kunne strikke på mens jeg var der.


En kunne forhåndsbestille direkte fra hun som farget det. (her) Jeg kjøpte til og med ett hespe i sommergave til AnnHelen sånn at vi begge kunne strikke vannmelonsokker! MEEEEEN jeg klarte visst ikke la være å begynne. Jeg tenkte det var kjekt å hvertfall ha begynt. Men når jeg begynte klarte jeg ikke stoppe... De ble kliss like! Så hun som har farget garnet har gjort en veldig god jobb! Utrolig morsomt å strikke!

Strikket forsterket hel. Brukte 75 gram på pinne 2.5mm og håper restene er nok til ett par sokker til datteren til søskenbarnet mitt.
Mer på ravelry om du er spesielt interessert :)

Så da bærer det avsted til Tananger! (Om det ligger i Stavanger eller utenfor er jeg ikke sikker på - men jeg har med Ann Helen og en GPS så en finner vel frem)

9 kommentarer:

maje76 sa...

Så kule sokkene ble. Fikk skikkelig lyst på slike selv nå :-)

sjante sa...

Så morsomme sokker:-)
Du får kooose dæ masse på striketreff, krysser pinnene for at verdensrekorden blir slått:-D

Beate sa...

Tøffe sokker!! Det ser ut som vannmelon!!

Unknown sa...

Utrolig kuuuule sokker !

Bitt@mi sa...

Tøffeste sokker jeg noen gang har sett, og har bestilt garnet selv. Men det er faktisk 3 uker siden, og jeg har ikke mottatt det ennå. Kanskje hun har mange bestillinger..
Ønsker deg god tur til Tananger, og veldig synd vi ikke fikk møtes der. Men kommer tid, kommer råd:-)
Kos deg masse!

Berit/Heklejenta sa...

Takk for sist! Kjempekoselig å få treffe deg på strikketreffet i Tananger!
Jeg falt totalt for vannmelon sokkene dine, og nå hadde hun endelig fått garnet inn på lager igjen, så fikk bestilt jeg også. :)

Mariann sa...

Skikkelig stilige sokker! Skulle bare ønske jeg kunne strikke:)

Mariann sa...

Skikkelig stilige sokker! Skulle bare ønske jeg kunne strikke:)

Marija sa...

Hei! Takk for sist! :) haha, tror ikke 10 sjal på 4 måneder er det jeg skal satse på først ;) kanskje neste år! Tror det blir slike vannmelonsokker først jeg =)