onsdag 7. april 2010

Påskestrikken

Påsken startet bra i år. Julie fikk fri fra skolen fredag og var lykkelig for 13 dager fri fra skolen. Pangstart på ferien var at vi skulle dra til tyskland - bare oss jentene - gutta fikk være igjen hjemme. Mor hadde nemlig "tilfeldigvis" bestilt reise til Munchen akkurat den helga Wollmeisebutikken - som jeg har døpt Kilden (kilden til evig lykke) - hadde åpent :)

Like før vi reiste leste jeg i bloggen til Pinneguri om en påskekonkurranse som jeg hadde friskt i minne når vi ankom Gardermoen. Jeg var kommet til helen på min første sokk, og tenkte vel egentlig at jeg sikkert kom til å begynne på noe nytt med wollmeise på hjemturen.

Lite visste jeg vel at jeg ikke hadde tid til annet enn å prate, kjenne, kose, kjøpe og drømme om garn denne helga.
Så jeg fikk vel egentlig bare strikket på flyet til Munchen og på toget hjem. Men en sokk ble ferdig og jeg var godt igang på neste når jeg kom hjem. Og jaggu meg fikk jeg strikket resten når jeg var på besøk hos mamma (men der glemte jeg å ta bilde altså).Men sokkene er nå ferdige - og all den hvite flotte snøen smeltet mens jeg var i tyskland, nå er det bare kullaktige småhauger igjen som ikke duger til noe påskebilde.

Så det er mulig jeg tolket feil men jeg har hvertfall valgt å vise frem noe jeg laget på påskeferie - ett bereist par sokker :)
De heter No-purl monkeys og er strikket med Regia Bamboo Color
Om en dag eller 3 kommer ett innlegg med ett ferdig blokket sjal og om wollmeisebutikken og om de hyggelige menneskene jeg møtte der :) (dere vet hvem dere er!)

I tillegg må jeg jo vise frem det jeg lenge har snakket om jeg har lyst å gjøre. Strikke sokker med to farger! Litt skummelt men også veldig morsomt!

2 kommentarer:

Rigmor sa...

høres ut som dere har hatt en flott tur!! Sokkene ble fine, og det blir de du holder på med også. Så flotte farger på meise garnet.
Ha en flott torsdag :)

Linda sa...

Håhåhå... det badekarbildet er det slemmeste bildet jeg har sett i mitt liv!!! -må-planlegge-ferie-og-lottogevinst-snarest-,.....;)