mandag 10. oktober 2011

Møt Herr Frosk


ENDELIG er frosken til lillegutt ferdig. Han har mast og mast om at jeg må strikke på frosken, men jeg syns det var så mye knot med 2.25mm pinner at jeg utsatte det i 5 måneder. Til slutt ble det for mye for lillegutt. Jeg sa på søndags morgen at jeg ikke trengte strikke på sokkene til sokkedilla siden jeg trodde løpet var kjørt - så da skulle jeg fortsette på frosken. Men så så jeg på ravelry gruppa at det bare var å strikke videre på sokken.

Så da gjorde jeg det. Når da lillegutt kom inn i stua hylte han "NÅ STRIKKER DU PÅ DEN SOKKEN IGJEN!!!!!" og løp opp på rommet sitt i frustrasjon over at mamma ikke holdt det hun lovet.

Da var det bare å finne frem den runde kula og få strikket armer, ben og øyne. Så fikk sokkedille være sokkedille.  Det gikk overraskende fort å få den ferdig - så iløpet av 1.5 time var alt klart. Lillegutt sa også at han ikke ville ha noen munn på frosken - for man kan jo ikke ha noe av kvekking midt på natta om frosken skal ligge i samme seng - må vite.

Øynene har jeg bestilt på Etsy.com av en selger som heter 6060. Mener de er 21mm store.

Har flere bilder og link til hvor mønsteret er å få tak i på ravelry.

2 kommentarer:

Strikketussa sa...

Så utrolig kul frosk! At du kunne finne på å drøye den i FEM MÅNEDER!

Strikketussa sa...

Og der ble den posta gitt, hehe. Må også føye til at jeg syns du har en fornuftig pode som ikke vil ha noe av kvekking i senga, hihi