søndag 4. juli 2010

Ferietid!!Ser jeg har vært ganske sløv med å blogge den siste tiden. Har vel egentlig bare fått ferdig ett par Kai-mei og strikket litt lite pga lungebetennelse. Sokkene har min mor fått. Siden jeg i vinter lånte hennes favorittpar (som jeg har strikket) å jeg leverte dem ikke tilbake før sammen med Kai-mei sokkene *flau* Så da måtte hun jo få litt plaster på såret. Jeg har startet Kai-mei tidligere men rakk opp alt siden jeg ikke så logikken i det. Men om man bare gjør det som står uten å tenke går det faktisk veldig greit :)
Bildet hentet jeg fra Ravelry - jeg delte proosjektet så jeg håper bildet vises. Om det ikke gjør det er sokkene oransje og selve mønsteret er å finne i "sock innovation" av Cookie A :)

Har derfor startet ett par til - nok en gang i Arwetta -selv om jeg hater ribb delen. Har begge helflappene så det er bare "litt" igjen.

Tenkte jeg bare skulle si ifra at jeg nå drar 2 uker til nord-norge. Litt redd jeg har pakket med meg for lite hehe.Ha en strålende sommer alle sammen! Snakkes plutselig igjen!

4 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Nydelige sokker:-)
Gleder meg til du kommer! Prøver å samle en gjeng Meløy-strikkere, men vet ikke hva jeg får til nå når det er ferietid:-)
Klem!

Elins Strikkeri sa...

Superfine sokker!! God tur til deg og trur kansje du har nok med deg men ein kan jo aldri vere sikker:))

Echs sa...

God ferie!
Sokkene er knallfine!! :) :) :)

safransax sa...

Flotte sokker, jeghar prøvd å strikke dem , men jeg datt av lasset. Skjønte ikke bæra, men kanskje jeg må prøve igjen senere.;)
God tur til Nord Norge;)